Om het u gemakkelijk te maken, hoeft u voor kleine schades niet altijd meer naar het schadeherstelbedrijf te komen. Met Klein schadeherstel van de Van Mossel Autoschade Groep wordt uw auto op elke gewenste locatie hersteld. Wij hebben complete bussen ingericht voor herstel van rijdbare schades op locatie. Zo kunnen particuliere klanten, fleetowners, wagenparkbeheerders van personen- en bedrijfswagens een beroep doen op deze mobiele schadeherstelservice. Het bespaart u kostbare tijd en de kleinere reparaties kunnen uitstekend buiten de professionele schadeherstelwerkplaats worden uitgevoerd. Daarnaast zijn de reparatiekosten vaak onder het eigen risicobedrag en is dit ook zeer aantrekkelijk voor eigen rekening schades. Uw auto kan eventueel hersteld worden terwijl u wacht.

Als jongst groeiende schadeketen staan wij open voor andere technieken. Want kleine problemen vragen in onze ogen om kleine processen met kleine prijzen.

Waarvoor kunt u Klein schadeherstel inroepen?

 • Uitdeuken zonder spuiten
  Deze techniek, ook wel restylen genoemd, wordt toegepast om lichte schade te herstellen zonder dat daarbij de originele lak wordt aangetast. Het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren. U kunt denken aan parkeerschade, vandalisme, hagelschade en soortgelijke deuken. Dit vergt een specialistische behandeling, waarvoor onze mobiel schadehersteller uitstekend geschoold is.
 • Velgen reparaties
  Stoepranden zijn de grootste vijand van uw velgen. Een kleine beschadiging is zo gemaakt. Mobiel Schadeherstel van de Van Mossel Autoschade Groep kan deze vervelende kleine schades vakkundig herstellen.
 • Steenslag reparaties
  Het gebeurt iedereen wel eens, losse (asfalt) steentjes die uw lak beschadigen. Meestal is de schade klein maar deze kan wel tot grote ergernis leiden. Met een simpele ingreep is uw lak weer als nieuw en zijn de steenslagsporen als sneeuw voor de zon verdwenen.
 • Bekleding reparaties
  Krassen op uw lederen bekleding? Brandgaatjes in de stoffen bekleding? Een telefoontje naar ons en wij komen het verhelpen.
 • Bumper reparaties
  Kleine schades aan uw bumper worden met Mobiel Schadeherstel van de Van Mossel Autoschade Groep vakkundig verholpen. De Van Mossel Autoschade Groep houdt daarbij de kleur en structuur van uw (kunststof) bumper nauwlettend in de gaten. Ook dorpellijsten, portierlijsten en daklijsten kunnen met deze techniek gerepareerd worden.
 • Spot reparaties   Kleine, storende lakbeschadigingen zoals krassen van scherpe voorwerpen komen in aanmerking voor Mobiel Schadeherstel van de Van Mossel Autoschade Groep. Omdat het reparatie oppervlak gering is, kunnen we dit prima op locatie verhelpen.
 • Dashboard reparaties
  Beschadigingen op het dashboard of de kunststof panelen in de auto maken we weer als nieuw.
 • Ruitreparaties en andere reparaties
  Een sterretje in uw ruit kan snel uitgroeien tot een onherstelbare scheur. Rijd hier niet te lang mee door, maar bel Mobiel Schadeherstel van de Van Mossel Autoschade Groep en wij komen dit snel en voordelig repareren.

Meer informatie?              
Voor meer informatie kunt u bellen met het Klant Contact Centrum van de Van Mossel Autoschade Groep op het nummer 085-2738055of stuur een email naar autoschade@van-mossel.nl .

 

Geen reacties meer mogelijk.