De Van Mossel Autoschade Groep biedt meer dan u verwacht!

Graag informeren wij u over een belangrijke verandering op het gebied van autoschade, te weten merk erkend schadeherstel.

De moderne auto is voorzien van tal van veiligheidssystemen. Naast de vele elektronische componenten zijn ook de carrosseriedelen voorzien van slimme zaken die bij een aanrijding hun werk gaan doen. Deze actieve en passieve veiligheidssystemen kunnen alleen maar hun werk doen als deze in originele staat worden teruggebracht. De auto’s worden hersteld conform de richtlijnen van de fabrikant en wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen.

Doordat de dealers van de Van Mossel Autoschade Groep rechtstreeks in contact staan met de fabriek zijn wij als geen ander in staat om alle eigenschappen die in uw auto zaten voor de schade er ook na de schade in te laten zitten.

Door uw auto bij ons te laten herstellen heeft u speciale merkgarantie en voorkomt u waardevermindering van uw auto.

Terwijl wij uw auto repareren kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer.

Wij bieden u de maximale service en veiligheid! U kunt rechtstreeks contact opnemen voor het maken van een afspraak met ons Klant Contact Centrum op het nummer 085-2738055 of u rijdt naar een van onze dealer service punten van de Van Mossel Automotive Groep.

land_roverkiafordvolkswagenpeugeotopelaudi2bedrijfswagensjaguar

Geen reacties meer mogelijk.